Diumenge 26.març.2017

Caminada pels voltants de Cardedeu II

Fitxa tècnica:

Distància aproximada: 8,5 km

Horari: 2 hores

Desnivell: 140 m. Aprox.

Sortida a les 10 del mati de la Plaça Sant Joan.

Agafarem el Carrer Vilaseca, cap a Ponent, vorejarem  el Parc dels Pinetons i unes instal·lacions esportives. Continuarem per l’Avinguda Montells, cap a Can Montells, carreró ombrejat de pins pinyoners que s’enlaira suaument.  A mitja pujada agafarem el trencant de l’esquerra i entrarem  en un petit bosquet.  Travessarem el camí de terra que va a parar al barri de la Creu i continuarem pel bosc.

Al arribar a un camí ample, l’agafarem cap a l’esquerra durant 1 km. aproximadament.  Passarem pel costat de l’empresa Deumal i anirem per un caminet al costat d’un bosc d’avets.

Al arribar al camí ample, girarem a la dreta i pujarem fins arribar a la Serra de Can Sabater. Un cop a dalt, girarem a l’esquerra i anirem a la dreta en direcció a Marata.

Al arribar a la cruïlla, hi trobarem una noguera. Agafarem el trencall de la dreta. Aquí tenim una molt bona vista del Montseny.

Continuarem un bon tros per aquesta pista i quan arribem a l’alçada de la cruïlla de Can Carbonell, nosaltres continuarem recta i en pocs moments girarem, primer a la dreta i després a l’esquerra en direcció a Can Sabater.

Al arribar altre cop a la Serra de Can Sabater, girarem a la dreta i al cap de poc tros agafarem el camí de l’esquerra que baixa  (es diu pujada del Baster),  passarem per la font del Clavetaire i per Can Montells Nou.

Quan arribem a dalt de la carena, tornarem a ser a la Serra de Can Montells. Baixarem per l’Avinguda Montells fins arribar al Parc dels Pinetons.

Fins diumenge!!

 

Taitxi

Hola de nou!!..

Aquest divendres, uns quants hem començat a trobar-nos per tal de fer plegats: taitxí.

Per ser el primer dia, no ho hem fet del tot malament…així que de ben segur que les properes trobades ens faran millorar setmana rere setmana.

Vàrem gaudir del sol, bona companyia i d’un exercici relaxant.

Us animeu?….cada divendres a les 10’30 al Parc de la Penya ens hi podreu trobar, ens agradarà que el grup sigui cada setmana més i més gran….ah!! i perquè veiueu un “tast” aqui teniu unes fotos:

Fins divendres!!…ah!!…i…passarem llista…Resultat d'imatges de emojis

Save

Taller dels instruments

Aquest dijous dia 9 a la biblioteca i seguint amb el Tallers Musicals per adults, hem engegat el segon d’aquests tallers, el dedicat als Instruments.

Ens ho estem passant d’allò més bé en aquests tallers…per deixar constància, aquí teniu unes quantes fotos:

Bé, fins a la propera…

Ens veiem!!

 

El divendres 10 a les 10’30 tenim una cita.

El proper divendres dia 10 a les 10’30 a la Plaça Antoñita Fontova ens reunirem per encetar una nova activitat grupal: El Taitxí.

 Tots aquells que esteu interessants només us heu d’atansar fins a la Plaça Antoñita Fontova a les 10’30 del divendres 10 de març i tots junts anirem fins al Parc de la Penya (a tocar de la Plaça) per començar a gaudir d’un bon exercici en bona companyia.

martial-arts-statueUs hi esperem!!….Fins divendres!!

Save

Save

Save

Ja a casa

A l’aire ja se sent l’olor de la primavera, el sol ens ha acompanyat durant tota la caminada, també tenia ganes de ser-hi….després d’uns dies de pluja.

Gaudint de la companyia uns dels altres….hem fet aquestes fotos.

De ben segur que a les properes vosaltres també hi sortireu.

Estigueu ben atents a les noticies de les properes caminades que organitzarem, i…prepareu-vos a gaudir-les.

 

 

 

Nova caminada

Hola!!

El proper 26 de febrer a les 10 del matí ens trobarem per fer una nova caminada.

Caminada pels voltants de Cardedeu

Fitxa tècnica:

Distància aproximada: 8,5 km.

Horari: 2 hores

Desnivell: 140 m. Aprox.

Sortida a les 10 del mati de la Plaça Sant Joan.

Agafarem el Carrer Vilaseca, cap a Ponent, vorejarem  el Parc dels Pinetons i unes instal·lacions esportives. Continuarem per l’Avinguda Montells, cap a Can Montells, carreró ombrejat de pins pinyoners que s’enlaira suaument. De seguida es descobreix a la dreta l’amplia vall de la Coma, amb el Montseny a l’horitzó.

Cruïlla de pistes, al llom de la serra i a l’entrada del bosc de pins i alzines. Agafarem a la dreta. Aquesta pista travessa la Coma. Des de aquí, divisarem els Masos de Can Nicolau, Can Suari, i Can Pere Xic. A l’horitzó es perfila la Serralada del Corredor i  la Torre del Moro. La pista avança pel llom de la serra.

La pista puja pel llom d’un contrafort, la serra de Can Montells, que separa la vall de la Coma del sot de d’Omell. Vorejant el camp s’entra momentàniament al bosc d’en Clos, d’alzines i pi blanc. Des de aquí podrem contemplar una altre vista espectacular del Montseny.

Un cop a dalt de la carena, ens dirigirem a la dreta, cap a Can Jo, Al arribar-hi, girarem a l’esquerra, i ens endinsarem una estoneta en un altre bosc d’alzines. Continuarem una bona estona per una pista planera, el camí de Marata,  on podrem gaudir de les vistes de la Serra de Can Sabater, a l’esquerra i a la dreta vistes sobre Corro d’Amunt i al fons els Cingles de Berti.

Passarem per un camp d’oliveres i després girarem a l’esquerra, cap a la vall de sota Can Sabater.

Pujarem cap a Can Sabater, i girarem a la dreta. A l’encreuament. Girarem a l’esquerra per la Pujada del Baster (en aquest cas la baixarem). Passarem per la Font del Clavetaire, pel costat de Can Montells Nou i arribarem a dalt de la carena de la Serra de Can Montells.

Baixarem per l’Avinguda Montells fins arribar al Parc dels Pinetons.

Podeu veure la ruta en aquest enllaç

Fins diumenge!!.