Canvi de data i…

Hola de nou!!

La caminada que s’havia programat per al diumenge dia 22 d’octubre s’ajorna al diumenge següent, dia 29 d’octubre (últim diumenge de mes com serà habitual de fer).

Però, el diumenge 22 d’octubre també hi ha una activitat a Cardedeu, una cursa solidària:

1ª cursa solidària a Cardedeu.

El 100% dels fons recaptats en aquesta cursa (10€ per participant), seran destinats a l’ONG Refugee Community Kitchen, que es dedica a proporcionar àpats dignes cada dia a refugiats en diversos camps.

Aquest es l’enllaç a la pàgina web que us dona més informació i que us permet inscriure-us.

Us hi esperem!!

 

Anuncis

Hoooola!!!

Ja hem tornat!!…Ben trobats bancaires!!

Aquest diumenge 22 d’octubre farem la nostra primera caminada. L’hem anomenat “Caminada pels voltants de Cardedeu III”.

Tot i que aquest mes serà un diumenge abans de l’últim diumenge de mes, aneu reservant-vos tots els últims diumenges de mes perquè continuem preparant sortides, excursions i caminades…us anirem informant.

De moment aquí teniu l’enllaç per poder-vos descarregar l’itinerari.

Feu moltes fotos que quan torneu les publicarem.

Ens veiem diumenge!.

 

 

 

Hola de nou!!

Hola!!

Ja s’han acabat les vacances. La mainada ja torna a escola, i la normalitat sembla que a poc a poc s’instal·la en els nostres carrers.

A punt doncs!!, tornem a la Biblioteca, un cop a la setmana, però amb un petit canvi. En comptes de ser cada dimecres, a partir d’aquest setembre seran els

dimarts de 19h. a 20h.

Esperem que com sempre, aneu fent els intercanvis que necessiteu i que, com sempre, ens digueu en què podem millorar i quines idees noves teniu.

Fins aviat!!

Cris, Rafel i Lupe

 

 

Trobades dels dimecres

Hola!!

Tots sabeu que cada dimecres (durant el curs escolar) en Rafel s’està a la Biblioteca de 7 a 8 per tal d’ajudar-vos amb el programa TimeOverflow, o resoldre qualsevol dubte sobre el Banc del Temps.

Doncs bé, el curs escolar s’ha acabat i han començat les vacances a les escoles. Així doncs, durant aquests mesos, si teniu qualsevol dubte o necessiteu ajuda sobre el programa podeu seguir contactant amb en Rafel al 647.64.42.98 (telèfon i WhatsApp),  per correu a: rafel.gallifa@gmail.com i us resoldrà aquests dubtes o be quedareu per veure-us.

Bon estiu a tothom!!

Assemblea General Ordinària

Hola!!

El passat 9 de juny ens vàrem reunir a la Biblioteca per tal de celebrar l’Assemblea General Ordinària que es preceptiva de fer un cop l’any.

Hi vam assistir 12 bancaires.

Na Cris ens va donar la benvinguda a tots i ens va explicar les novetats pel que fa a la imatge corporativa, nou segell, nous díptics (per donar-nos a conèixer), i tot això gràcies a la subvenció rebuda per part del nostre Ajuntament.

Es va parlar de l’actualització informàtica de la base de dades dels bancaires i  en Rafel ens va explicar que des d’aquesta actualització  s’han afegit nous usuaris a la nostra comunitat del Banc del Temps, en un flux constant setmana rere setmana.

En Rafel ens va explicar part dels intercanvis personals que s’han fet.  A més es va fer un repàs de les activitats grupals, començant pels tallers de música que va portar a terme Na Isabel Curto i que valora molt positivament.

Aquest taller, va agradar molt i així ho constaten comentaris al respecte al nostre blog.

Les caminades que es fan cada mes (l’últim diumenge de mes), que reprendrem al setembre, després del paréntesi estival, son una de les activitats més seguides. S’ha creat un bon grup de persones que s’apleguen cada final de mes per compartir una bona estona. Esperem que per al proper curs aquest grup sigui encara més nombrós.

Pel que fa a l’activitat del Taixí (endegada aquest curs), no farà “vacances”…continuarà durant els mesos d’estiu si bé començarà una hora abans de l’habitual. Una activitat que uneix: exercici, relax, natura i, evidentment, bona companyia. També desitgem que aquest grup sigui cada vegada més nombrós.

Ha estat una reunió d’amics, de companys d’un mateix objectiu: compartir. Una reunió distesa, participativa i relaxada que esperem que l’any vinent tingui molts més participants.

Per finalitzar l’acte i tal i com es va anunciar, es van repartir unes làmines botàniques (donades pel nostre company Jaume), que era el regal sorpresa que anunciàvem per aquest acte i vàrem compartir un pa (que va fer en Rafel) amb un oli ecològic que va portar Na Cris.

De veritat us voleu perdre la propera?. Us esperem a tots a l’Assemblea General Ordinària del proper any.

Mentre això no arriba, seguiu entrant al bloc i feu servir el Timeoverflow per seguir compartint, oferint i demanant. Entre tots ho farem (ho estem fent ja) possible!!.

Gràcies a tots per participar en aquest projecte: El Banc del Temps de Cardedeu

 

Assemblea General Ordinària

Benvolguts Bancaires

Ara fa aproximadament un any i mig que varem constituir la nova Junta del Banc del Temps de Cardedeu. Durant aquest temps hem estat renovant el BdT de dalt a baix per modernitzar-lo. Hem fent nous socis, hem impulsat els intercanvis, així com tallers per tal de conèixer-nos entre nosaltres… També hem treballat amb el programa informàtic Timeoverflow que gestiona els intercanvis i el pagament de les hores que aquests generen.

Tenim ganes d’explicar-vos una mica tot això i, sobretot, de sentir les vostres propostes i les vostres opinions. És per això que us convoquem a l’Assemblea general ordinària el proper divendres 9 de juny a les 19 h, a la sala d’actes de la Biblioteca.

Serà una assemblea àgil i amb sorpresa final.

Us hi esperem; volem que el Banc del temps sigui el punt de trobada de la gent de Cardedeu (i voltant) que ens farà una mica més rics de temps a tots plegats i més solidaris.

Fins divendres!

Cris, Jaume, Lupe i Rafel

A3cartellABdT

La caminada del 21 de maig

Hola!!

Aquest diumenge 21 de maig vàrem fer la nostra última caminada….(no us espanteu!!), l’última caminada d’aquest curs.

Fem una aturada en el camí, i ens tornarem a retrobar el proper setembre.

Els dies de bon sol aprofiteu per anar a caminar, però…amb compte!! que el sol es bo,però amb mesura.

En fi!!, ha estat un plaer compartir totes aquestes sortides amb tots vosaltres. Estigueu atents perquè el proper setembre ens hi posem un altre cop.

Avisarem amb temps i de ben segur que ens tornarem a veure, tot ampliant el grup.

Bon estiu a tothom!!

Ah!!…no!, no ens hem oblidat de posar les fotos d’aquesta última sortida…bon sol, bona companyia i amb Cardedeu de fons.