Ens cuidem!

Aquesta pandèmia ens ha trastocat a tots i hem de procurar de fer bé les coses, amb les mesures de precaució que calen, però no ens volem resignar a quedar-nos reclosos a casa i sense contacte social.

És per això que mica en mica estem recuperant les activitats de grup. Ara bé, de manera individual heu de fer servir el Banc més que mai. Ajudem-nos i cuidem-nos!

Tornen les classes de mandolina

Les classes de mandolina de la Isabel Curto han començat un nou curs, amb moltes ganes i empenta. Són al Mas Riera Valentí, els divendres entre 5 i 9 del vespre. Enguany, com a novetat s’ha engegat un conjunt instrumental de cordes (mandolina, guitarra, violoncel). Si hi esteu interessats, poseu-vos en contacte amb el Banc del temps.

Juguem a Scrabble!

sscrabble

Sí, per fi! S’ha creat un nou grup per jugar a Scrabble.

On?: al bar-braseria Can Ferran, avinguda Rei en Jaume, 30, (davant del Caixa store)

Quan?: Tots els dilluns a 2/4 d’11 del matí.

Sereu benvinguts tant si sabeu jugar-hi com si no (ja n’aprendreu!).

Els interessats envieu un correu al Banc del temps o aneu-hi directament una mica abans de l’hora.

Caminada 2 24/11/19

20171020_095655_HDRSortida a les 10 del mati de la Plaça Sant Joan. Durada: 2h 20′

Distància aprox: 9,5 km. Desnivell: 140 m aprox.

Agafarem el carrer Vilaseca, cap a Ponent, vorejarem el Parc dels Pinetons. Continuarem per l’Avinguda Montells, cap a Can Montells, carreró ombrejat de pins pinyoners que s’enlaira suaument. A dalt de la pujada agafarem el trencall de l’esquerra al Bosc de Can Montells i seguirem el camí carener fins arribar a una fàbrica del Marital. Allà girarem a la dreta i passarem per un corriol fins arribar a un camí ample. Tombarem a la dreta i pujarem cap al Pi gros (que ja no hi és). Caminarem una estoneta per pla i a la cruïlla tombarem a l’esquerra. Farem una baixada i una pujada, i un cop a dalt, que és la Serra de Can Sabater, girarem a l’esquerra i poc després a la dreta. Baixarem pel camí com si anéssim a Marata. Un cop a l’encreuament de Marata, girarem a la dreta cap a Can Carbonell. En arribar al trencall de Can Carbonell, continuarem de dret i pujarem per un corriol fins arribar al camí principal que porta a Can Jo. Un cop allà, agafarem el camí de tornada a Cardedeu. Si el terra està sec, farem una part de la tornada per dins del bosc fins arribar un altre cop a la Serra de Can Montells i seguidament al Parc Pompeu Fabra on donarem per acabada aquesta caminada.

No cal que us incriviu enlloc, presenteu-vos-hi directament. Sereu benvinguts , també amb gossos.

Nou grup de SCRABBLE

Aquest dissabte 9 de novembre a la tarda es faran un seguit d’actes lúdics, gastronòmics i d’intercanvis d’idees socials i polítiques. S’emmarca dins de la proposta del Tsunami democràtic i el Banc del temps hi participarà amb una sessió de Scrabble.
Serà una bona ocasió per conèixe’ns i començar a gestar el grup estable de Scrabble de Cardedeu. Ens trobarem a la plaça de Sant Corneli, a les 4 de la tarda.

scrabble

Scrabble és el clàssic joc de taula per a divertir-te lletrejant paraules. Els jugadors han de enfrontar-se al desafiament de lletrejar paraules creuades sobre un tauler de joc usant fitxes amb lletres, que tenen valors diferents. També han de tractar d’aconseguir la major puntuació possible, que s’obté a partir del valor de cada lletra i de les caselles amb premi del tauler de joc. Les paraules es poden escriure horitzontalment o verticalment i han d’usar com a mínim una de les fitxes del tauler de joc. Els jugadors han de fer servir les seves fitxes per crear paraules a les caselles del tauler per tal d’obtenir la puntuació més alta. Scrabble és més que un joc per millorar el vocabulari, descobrint paraules noves en cada partida.

Atenció plena, meditació o mindfullness

Vida i FAS JOC- 2 defEl Banc del Temps ofereix la possibilitat de formar part d’un “grup experimental” d’un nou mètode d’atenció plena: FAS (FA=fàcil i S=senzill). Impartit per Elena Martínez Arbiol.
Lloc:    Sala Eureka, Àngel Guimerà,126  https://goo.gl/maps/JfWg4Pu1j7tVz4TV7 

Dates:

  • Presentació del mètode i creació del grup: 9 de novembre de 10h a 13h.
  • Reunions setmanals: A partir del dilluns 11 de novembre fins al 16 de desembre, de 19:30h a 21:30h.

Objectius:

  1. Ús del mètode
  2. Estudi del seu potencial, com a eina transformadora de la nostra relació amb la ment, el cos i les emocions. Per això és imprescindible comprometre’s amb la pràctica del mètode i l’assistència a les reunions.

Material dia 9 : Màrfega, bolígraf i un sobre (mida postal).

Les sessions són gratuïtes i obertes a tothom: adolescents, joves o adults sense o molt poca experiència prèvia en mètodes d’atenció plena (meditació o mindfullness).  No cal ser del Banc del Temps, però les places són limitades, de manera que si estàs interessat/da en formar part d’aquest grup experimental cal que escriguis un correu a:  bancdeltempsdecardedeu@gmail.com per reservar plaça. 

Espai per a fitxers adjunts