PARLAR EN PÚBLIC

microAquest mes de gener farem un Taller per perdre la por i millorar el teu discurs per parlar en públic.

Anirà a càrrec d’Ignasi Planas i serà els dimecres 9, 16, 23 i 30 de gener, de 18h a 19,30h a la Sala Eureka.

Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom, però les places són limitades. Poseu-vos en contacte amb el Banc del temps per reservar plaça.

Anuncis

PROBLEMES SOLVENTATS

Hem estat unes setmanes sense fer cap publicació al blog per problemes que ja hem pogut resoldre. Esperem que hagueu passat un bon Nadal i que aquesta pausa us hagi permès de recuperar forces per al nou any. Nosaltres tenim unes quantes propostes noves que de seguida us les explicarem.

Caminada ajornada per la pluja

El diumenge 28 d’octubre, com cada darrer diumenge de mes s’havia de fer la caminada pels voltants de Cardedeu guiada per la Remei. Però la pluja ho ha impedit i l’hem ajornada fins al diumenge següent que serà el 4 de novembre. Ens trobarem, com sempre, a la plaça de sant Joan per iniciar la caminada. Bona setmana!

TORNEN LES CAMINADES

Com l’any passat, la Remei ens guiarà pels camins dels voltants de Cardedeu. Les trobades seran a la plaça de Sant Joan (ajuntament) a les 10h cada darrer diumenge de mes i la primera de la temporada serà el 28 d’octubre.

ajuntament cardedeu

Aquí teniu més informació:

CAMINADA PELS VOLTANTS DE CARDEDEU (VI)

Distància aproximada: 8,5 km.

Horari: 2 hores

Desnivell: 140 m. Aprox.

Agafarem el Carrer Vilaseca, cap a Ponent, vorejarem  el Parc dels Pinetons i les instal·lacions esportives. Continuarem per l’Avinguda Montells, cap a Can Montells, carrer ombrejat de pins pinyoners que s’enlaira suaument. De seguida es descobreix a la dreta l’amplia vall de la Coma, amb el Montseny a l’horitzó.

Cruïlla de pistes, al llom de la serra i a l’entrada del bosc de pins i alzines. Agafarem el camí que baixa cap a Can Montells Nou, passarem per la font del Clavetaire i farem la Pujada del Baster. Un cop a dalt ens trobarem a la serra de Can Sabater, girarem a la dreta i al cap d’uns pocs metres, girarem a l’esquerra en direcció a Can Sabater. Aquí hi trobarem uns quants magraners.  Una vegada a baix, girarem a l’esquerra i després a la dreta.  Després pujarem cap a Can Carbonell. Un cop a dalt de la carena, girarem a la dreta i des d’allà, podrem gaudir d’unes vistes magnifiques dels Cingles de Bertí.  Continuarem per aquesta carena, passant per un camp d’oliveres, cap a Can Jo. Un cop allà, agafarem altre cop el camí de la Serra de Can Sabater i girarem a l’esquerra per baixar ja cap a Cardedeu. Depèn del  dia que faci, ho farem pel camí o per dins del bosc.

En arribar al parc Pompeu Fabra donarem per acabada la caminada.

NOVETATS AL TAI-TXÍ

tai-txí-18-web

Hem començat les sessions de Tai-txí al Parc de la Penya. Per causes personals en Bep ha hagut de canviar el dia. Ara serà els dilluns a les 18h. A mesura que el dia s’escursi s’adaptarà el lloc de trobada. Només cal que ens feu un correu per saber que vindreu. L’entorn sol és tan meravellós que ja et transporta a un espai de tranquil·litat favorable a la introspecció.

TAI-TXÍ AL PARC

YING-YANG

Tornen les sessions de Tai-txí al Parc de la Penya, però amb alguns canvis.

En Bep conduirà les sessions els divendres de 18h a 19h i seran GRATUÏTES.

Començarem el proper 5 d’octubre i només cal que ens escriguis un correu.

Porta roba còmoda i disposa’t a fer un treball mental i físic relaxant en un entorn preciós.

A mesura que la llum minvi anirem adaptant l’horari.

TORNA LA MANDOLINA!!

mandolina 18

Reprenem les classes de mandolina que vam iniciar el curspassat amb un èxit considerable que va obligar a fer dues sessions les tardes de dimecres.

Enguany seguirem a la sala d’actes de la biblioteca Marc de Vilalba els dimecres, però canviem una mica l’horari. les sessions seran de 45 minuts la primera sessió de 18’15h a 19h i la segona de 19h a 19’45h.

Començarem el 3 d’octubre i acabarem el 19 de juny i farem les mateixes festes que a les escoles.

Recordeu que no cal saber música i que les classes les impartirà la Isabel Curto i seran GRATUÏTES! Només cal que ens escriguis un correu i portis la teva mandolina.

Bona música!