NOVA SORTIDA PER CAMINAR 02/06 10h

 

SORTIDA

Sortida diumenge dia 2 de Juny a les 10 del mati a la Plaça Sant Joan (davant Ajuntament).

Distància: 9,2 km.

Horari: 2 hores aproximades

Desnivell: 80m.

Dificultat: fàcil

Itinerari: sortint de la plaça de Sant Joan, anirem en direcció al camí antic d’ Alfou (camp d’aviació), desprès agafarem el carrer Francesc Camprodon i passarem per Cal Cerdà i per Can Barraquer per arribar al passeig del Noucreus que ens portarà a l’ hípica Can Tram, des de aquí continuarem fins arribar als Dominics i a la Plaça de Sant Joan.

Anuncis

Taller Euritmia: Domingo 19/05 a les 19h.

TALLER DE EURITMIA

EN ESPAI VITAL DE CARDEDEU

La Euritmia es un arte del movimiento: del movimiento del alma, que se expresa y exterioriza en el cuerpo en movimiento, dibujando formas en el espacio, haciendo visible con nuestras manos y brazos los sonidos del lenguaje. En este acto de hablar con el movimiento se entra en las cualidades humanas, en el propio lenguaje, se profundiza en las cualidades de los poemas que se escuchan, en el mundo del que se habla.

Un camino de arraigo y expansión dentro y fuera de sí mismo, de claridad y consciencia, de alegría de ser y estar consigo mismo y con los otros.

Si quieres conocer más acércate a espai Vital

INICIO: DOMINGO 19 DE Mayo 2019: 19h. Importante asistir para poder configurar posible grupo paralelo en otro día.

PROPERA CAMINADA 5 DE MAIG

Sortida diumenge dia 5 de Maig a les 10 del mati a la Plaça Sant Joan (davant Ajuntament).
 
Distància: 9,5 km.
 
Horari: 2.30 hores aproximades
 
Desnivell: 141m.
 
Dificultat: fàcil
 
Itinerari: sortint de la plaça de Sant Joan, agafarem l’avinguda Can Montells, un cop dalt de la serra de Can Sabater girarem a la dreta per endinsar-nos en un bosc en direcció a Ca l´Esmandia, en sortir del bosc agafarem el camí de Ca l’Ametllata, que ens portarà a la part final del camí de Sant Hilari, continuarem baixant fins l’Avinguda Sant Hilari, el barri de Can Canyes i finalment arribarem a la Plaça de Sant Joan.

CAMINADA de GENER

L’últim diumenge, 27 de gener, farem la caminada que volíem fer al novembre i no vam poder perquè estava tot ben xop de tanta pluja.

Seguim amb les caminades pels voltants de Cardedeu (VII).

Distància aproximada: 7,5 km.

Horari: 2 hores

Desnivell: 150 m. Aprox.

Sortida a les 10 del mati de la Plaça Sant Joan.

Agafarem el Carrer Vilaseca, cap a Ponent, vorejarem  el Parc dels Pinetons i les pistes de tennis. Continuarem pel Parc de la Penya. Un cop arribats al carrer que puja cap el Serrat de la Penya, l’agafarem i quan arribem a dalt, podrem veure tota l’extensió de Can Montells.

Agafarem un camí que baixa cap a les masies de: Can Pere Xic,  Can Suari, Can Pere Montells, Can Nicolau, Cal Gitano .

Atravessarem una zona de plàtans i a l’arribar a Can Pere Montells, passarem pel mig de la finca i baixarem per un caminet, després passarem pel costat d’un camp de conreu i pujarem per dins del bosc fins arribar a una pista de terra. Anirem cap a la dreta i pujarem fins la Serra de Can Sabater. Un cop a dalt, girarem a la dreta en direcció a Can Jo. La nostra pista tomba avall, a la  dreta , per l’anomenada Pujada de Can Jo.

Trobarem el trencall de Can Serra a l’esquerra. Som al fons de la capçalera de la Vall de la Coma.  Arribem a Can Carbonell, masia renovada, amb finestrals neogòtics.  Fins a la casa arriba una llengua immensa de camps. La pista travessa la vall amb una pujada suau per tal de coronar el serrat divisori. Arribarem a l’ampla pista carenera que porta a Sant Hilari. Es descobreix la plana de Cardedeu i té com a teló de fons el Montnegre i el Corredor.

Marxem cap a la dreta per aquesta pista defugint la trenca a l’esquerra que baixa cap a Can Siló.

Trajecte carener, ara travessant un bosc, ara vorejant algun camp. Pista molt transitada, s’ha acabat la tranquil·litat!

Més endavant, acabat el bosc, arribem a la cruïlla de carrers i pistes de les Serres de Sant Hilari i de la Penya. A la dreta tornem a tenir La Coma.

A partir d’aquí desfarem el camí del principi de la caminada.

PARLAR EN PÚBLIC

microAquest mes de gener farem un Taller per perdre la por i millorar el teu discurs per parlar en públic.

Anirà a càrrec d’Ignasi Planas i serà els dimecres 9, 16, 23 i 30 de gener, de 18h a 19,30h a la Sala Eureka.

Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom, però les places són limitades. Poseu-vos en contacte amb el Banc del temps per reservar plaça.