Assemblea General Ordinària

Hola!!

El passat 9 de juny ens vàrem reunir a la Biblioteca per tal de celebrar l’Assemblea General Ordinària que es preceptiva de fer un cop l’any.

Hi vam assistir 12 bancaires.

Na Cris ens va donar la benvinguda a tots i ens va explicar les novetats pel que fa a la imatge corporativa, nou segell, nous díptics (per donar-nos a conèixer), i tot això gràcies a la subvenció rebuda per part del nostre Ajuntament.

Es va parlar de l’actualització informàtica de la base de dades dels bancaires i  en Rafel ens va explicar que des d’aquesta actualització  s’han afegit nous usuaris a la nostra comunitat del Banc del Temps, en un flux constant setmana rere setmana.

En Rafel ens va explicar part dels intercanvis personals que s’han fet.  A més es va fer un repàs de les activitats grupals, començant pels tallers de música que va portar a terme Na Isabel Curto i que valora molt positivament.

Aquest taller, va agradar molt i així ho constaten comentaris al respecte al nostre blog.

Les caminades que es fan cada mes (l’últim diumenge de mes), que reprendrem al setembre, després del paréntesi estival, son una de les activitats més seguides. S’ha creat un bon grup de persones que s’apleguen cada final de mes per compartir una bona estona. Esperem que per al proper curs aquest grup sigui encara més nombrós.

Pel que fa a l’activitat del Taixí (endegada aquest curs), no farà “vacances”…continuarà durant els mesos d’estiu si bé començarà una hora abans de l’habitual. Una activitat que uneix: exercici, relax, natura i, evidentment, bona companyia. També desitgem que aquest grup sigui cada vegada més nombrós.

Ha estat una reunió d’amics, de companys d’un mateix objectiu: compartir. Una reunió distesa, participativa i relaxada que esperem que l’any vinent tingui molts més participants.

Per finalitzar l’acte i tal i com es va anunciar, es van repartir unes làmines botàniques (donades pel nostre company Jaume), que era el regal sorpresa que anunciàvem per aquest acte i vàrem compartir un pa (que va fer en Rafel) amb un oli ecològic que va portar Na Cris.

De veritat us voleu perdre la propera?. Us esperem a tots a l’Assemblea General Ordinària del proper any.

Mentre això no arriba, seguiu entrant al bloc i feu servir el Timeoverflow per seguir compartint, oferint i demanant. Entre tots ho farem (ho estem fent ja) possible!!.

Gràcies a tots per participar en aquest projecte: El Banc del Temps de Cardedeu

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s